med klaris!

Hej bloggen.
Nu sitter jag och kollar på tv med klara. Hon och mickis sov här, men mickis har redan dragit hem! Ikväll ska vi dra ut och träffa några, men det regnar som fan så vi får se :) men ha det bra, pussar
Gamla tider, saknar <3

Bilder :*

Åååååh ! Allt jag hade skrivits raderades! Jaja men i helgen hade vi cup och vi kom 3a så det är bra ! Det var sista matchen/ cupen för iår nu är det bara att Tagga till inomhus :) Det var allt :) puss


Dagens outfit


:)

Här kommer det som jag fick av Mamma och Björn


skolaaaaan

Hej! 

Imorse närjag vaknade så kliade mina ögon skiiit mycket, mamma trodde att jagvar alergisk mot min mormors hund.. *hoppas inte* Tog bussen med Maja och Oscar, nu sitter jag och Maja i bibblan. Har spanska prov om typ 30 min, får se hur det går. Efter det matte sen so prov.. -.- 2 prov på en fucking dag, kill me ! Efter skolan så åker jag och Lisa hem, till mig så ska vi gå ut gå med Zeb. Juste mamma och Björn var på kryssning i helgen så dom köpte lite saker till mig, lägger upp bilder när jag kommer hem :) Ja, det var väl allt.. Får ta och kolla lite i spanska boken, haha :) 
Puss 

haha omg lääängesen ... 

Måndag..

Hej !
Förlåt att jag inte har bloggat nu under helgen men har haft match och sen har vi flyttat !! :)
I lördags när jag vaknade vid 7 så gick jag ut med min mormor och morfars hund. När jag kom tillbaka så käkade jag frukost och böt om till matchen. Tyvärr blev det förlust... Men efter matchen så vare bara hem duscha byta om sen skulle vi till lägenheten :) Sen när vi flyttat klart nästan allt så blev det pizza osv :)
I söndags så fortsatte vi flytta, fast sen vid halv 11 kom Mickan och hämtade mig och Lisa så åkte vi till gudstjänsten för Noel skulle få sin bibel :) Efter det så skjutsade Mickan hem Lisa sen mig så fixade jag saker i mitt rum :) Gjorde inte så mycket mer på kvällen :) Imorse när jag vaknade så fixade jag mig, käkade frulle sen gick jag till bussen :) Efter skolan idag så kommer mamma och hämtar mig och Maja så åker vi till pappa så byter jag om och sen konfa :)
Det var lite om helgen och vad som händer idag :* puss


RSS 2.0