Stressigt

Hej
I måndags bloggadejag inte för måndagar är gansla stressiga för mig. Igår hade jag träning och det gick jätte bra ! :) 
Sitter i soffan nu och lyssnar på musik, börjar 10.05 idag så det är skönt, tar bussen som går 11 över 9, möter Maja vid centrum sen tar vi bussen tillsammas. Efter skolan blir det hem äta något sen träning. 
Efter träning åker jag hem och duschar, fixar mig sen ska vi fira Jocke :) Så kommer inte blogga så mycket ikväll. Om det är nån som kan sätta in header på bloggar, så kan ni kommentera, skriva till mig på kik rosen98 eller nå mig på Facebook Erica Rosén. Vore jätte gulligt om jag kan få lite hjälp ! 

Hoppas ni får en bra dag ! Puss 

Helgen !

Hej !! 
I fredags efter skolan så åkte jag hem och städa lite, när pappa kom hem så började jag hjälpa han med lite mat. Vid 7 kom några av pappas kompisar hit, vid halv 8 tog jag bussen till Klara så var vi hemma hos henne ett tag. Vi gick från henne till donken, var iskallt att gå men det var värt det. När vi kom dit så beatällde vi milkshake och pommes ! VI var där i kanske en timme, så tog vi bussen hem till Klara. När vi kom hem till Klara så tog vi lite saft och titta på One Tree Hill. Vid 11 så gick jag hem, la mig i sängen och höll på med min mobil ett tag. 
I lördags när jag vaknade så åt jag frukost sen hjälpte jag pappa med tvätten. På dagen så gjorde jag inget speciellt. Vid halv 6 så åt jag middag med pappa sen vid 6 halv 7 ungefär så kom Mickis och Klara till mig. Vi satt i köket och snackade ett tag, sen drog pappa och vi gick till soffan och titta på tv, hade tjejsnack. Efter ett tag så tog vi fram lite dipp, chips, godis och läsk och så satt och väntade på melodifestivalen skulle börja. När den gjorde det asså var va det för bidrag egentligen ! haha, men dom bästa var David Lindgren, Yohio ocg Gosa Gosa !  Hade en as grym kväll/natt, Klara körde en facepalm i GRÄDDE !! Har video på det den kanske kommer upp, får se om jag får det för Klara. Titta på skräckfilm vid 3, men jag och Mickis somnade efter halva typ. 
Imorse när vi vaknade så åt vi frukost och städade, dom åkte hem för typ en timme sen. Nu sitter jag i soffan och tar det lugnt ! Ikväll ska jag till Aline, innan träningen och boka hotell. SÅ åker vi tillsammans dit, efter träningen så ska jag på middag hos Mickan. :) Bloggar kväll eller imorgon.
Hoppas ni har haft en bra helg, PUSS ! 

 

RSS 2.0